Djelatnosti

PRIJEVOZ TERETA

Bavimo se prvenstveno prijevozom rasutih tereta kiper kamionima. U našem voznom parku imamo kamione od 10 – 35 t sa ili bez prikolica. U domenu prijevoza spada i prijevoz strojeva i specijalnih tereta labudicom i prijevoz manjih strojeva vučnom službom.

Prijevoz tereta
Iskopi

ISKOPI

Obavljamo sve vrste iskopa od malih rovova za cijevi, temeljne trake i sl. do velikih širokih iskopa za podrume, skidanja humusa i sl.

U voznom parku posjedujemo rovokopače od 4 do 30 tona, na kotačima ili gusjenicama te rovokopač-utovarivač poznatiji kao kombinirka. Svi strojevi su opremljeni sa korpama različitih širina, nagibnim planirkama, hidrauličnim čekićima, grajferima za razdvajanje i rušenje objekata, te brzim spojkama.

Za sve strojeve posjedujemo vlastiti prijevoz što nas čini neovisnima o drugima i vrlo mobilnima.

UREĐENJE DVORIŠTA I PROMETNICA

Uređujemo dvorišta i prilazne ceste. Izvodimo radove postavljanja rubnjaka, kanalica , rešetki, kanalizacijski h cijevi i sl. Vlastitom mehanizacijom odrađujemo pripreme dvorišta za asfalt ili kocku, dok asfaltiranje odrađujemo s našim kooperantima.

Uređenje dvorišta i prometnica
Rušenje objekata

RUŠENJE OBJEKATA

Ovo je još jedna djelatnost koju odrađujemo s građevinskom mehanizacijom. Obavljamo radove rušenja, utovara i odvoza svih vrsta građevinskih objekata od malih spremišta i garaža do starih kuća, zgrada i sl.

SPECIJALNI TRANSPORTI

Prevozimo strojeve težine  do 30 tona i širine do 3 m prikolicom labudicom,  manje strojeve težine do 8 tona kamionom i vučnom službom.

Specijalni transporti
Zimska služba

ZIMSKA SLUŽBA

U zimskom periodu se bavimo čišćenjem snijega i posipanjem solju ili kamenom sipinom. U prosjeku imamo 5 ekipa kamionskih ralica, 1 traktor i 1 kombinirku. Čistimo gradske ceste, skladišta i krugove firmi, trgove i sl.

Ukoliko imate potrebu, obratite nam se s povjerenjem.

IZGRADNJA CJEVOVODA I KANALIZACIJA

U domenu niskogradnje spadaju i izgradnja cjevovoda (voda, plin, struja, toplovod i sl.)  kao i izgradnja  kanalizacije. Već prije navedenim strojevima i kamionima odrađujemo iskope za ovaj dio posla i naravno postavljanje cijevi i sl.

Izgradnja cjevovoda i kanalizacija
Prodaja robe

PRODAJA MATERIJALA

Bavimo se i prodajom rasutih materijala kao što su zemlja, pijesak, šljunak, tampon, cakumpak, batuda i sl. Isti dovozimo kamionima zapremnine od 1 do 16 m3.

ZATRAŽITE BESPLATNU INFORMATIVNU PONUDU

Bez obzira koje su Vaše želje i potrebe naš tim naći će optimalno rješenje za Vas. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo Vam besplatno sastaviti neobvezujuću informativnu ponudu.

Zatražite ponudu